Twoja przeglądaka jest zbyt stara aby prawidłowo móc korzystać z wszystkich funkcji naszego serwisu. Zainstaluj jakąkolwiek współczesną przeglądarkę lub przejdź na naszą starą stronę.
wysyłka 4 dni (0zł) gwarancja do 5 lat montaż na terenie całego kraju
728 899 924
Infolinia Dekoszop
Twój koszyk jest pusty

Opinie (149)

Opinie naszych klientów

  • dobra jakosć wydruku oraz tapet laminowanych duża ilosć propozycji w bazie zdjęć każdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie,szybkosć realizacji zadowalająca.
    Ocena: 
    Dodano 11-05-2015 12:40 przez janusz dębski

  • Jestem bardzo zadowolona z zakupu, super wykonanie, absolutnie nie mam nic do zarzucenia, bo wszystko jest perfect !!!
    Ocena: 
    Dodano 11-05-2015 12:39 przez Adamiec Justyna
  • Profesjonalna obsługa i indywidualne podejsćie do klienta. Przesłane przez nas zdjęcie okazało się niedostatecznej jakości. Dekoszopr zaangażował się w odnalezienie zbliżonej grafiki w odpowiedniej rozdzielczości. Efekt super!
    Ocena: 
    Dodano 08-05-2015 13:27 przez Domagała Jan

  • Profesjonalna obsługa , rewelacyjne doradztwo dla niezdecydowanego klienta, technicznie świetne porady . Sam produkt wykonany doskonale, bardzo dobry jakościowo z rewelacyjną szybką dostawą poprzedzoną e-mailową informacją i stanie realizacji. Polecam wszystkim.
    Ocena: 
    Dodano 08-05-2015 13:26 przez Grzywacz p.

  • Bardzo dobre wykonanie fototapety zgodne z zamówieniem. Paczka solidnie zapakowana. Czas realizacji wcale nie taki długi. Polecam firmę Dekoszop
    Ocena: 
    Dodano 06-05-2015 11:11 przez Marta PAjąk

  • bardzo dobrej jakości produkty, miła obsługa, same pozytywy-polecam!
    Ocena: 
    Dodano 05-05-2015 11:14 przez Karina Jot
  • Zamówiona fototapeta super! Cena dosyć wysoka, ale adekwatna do jakości produktu, polecam!
    Ocena: 
    Dodano 28-04-2015 10:23 przez Agata Glin
  • Dokonała jakość, pełny profesjonalizm, b.dobry kontakt z konsultantem.
    POLECAM.
    Ocena: 
    Dodano 28-04-2015 10:22 przez Kama

Dodaj swoją opinię

Imię i nazwisko:
Twój adres e-mail (nie będzie wyświetlany na stronie):
Twoja opinia:
Twoja ocena: